Киевстар+38 (096) 679 77 44
Главная > Наши изделия > Балюстради з декоративного бетону > Балюстрада із асиметричних балясин Артикул BL 03

Балюстрада із асиметричних балясин Артикул BL 03

3 462 грн / 1 м.п.

02

Балюстрада — виріб,  який з’явився ще в ассирійців, він призначався для огородження сходів і балконів, своїм зовнішнім виглядом балюстрада нагадує мініатюрну колону, або невисокі фігурні стовпчики, які об’єднують перила. Вже у 15 столітті балюстради з’явилися в Італії, де набули широкого поширення. Балюстради стали обов’язковою прикрасою палаців італійських вельмож та знаті. Що ж до балясини, до сучасного вигляду цих виробів приклав руку знаменитий Мікеланджело.

Ось уже протягом кількох століть балюстради та балясини зі штучного мармуру та інших матеріалів залишаються найпопулярнішими архітектурними елементами, кожне з цих виробів за довгі роки зазнавало змін форм та дизайну. На сьогоднішній день балюстради виготовляють із різних матеріалів, починаючи від бетону та мармуру до архітектурного поліуретану. Їх використовують у різних стилях архітектури для того, щоб підкреслити статус і велич будівлі. За допомогою таких архітектурних елементів як балюстради та балясини бетонні власники великих будинків та особняків можуть не лише прикрасити фасад свого маєтку, а й підвищити його вартість за рахунок оригінального дизайну. Важливо пам’ятати, що залежно від архітектурного стилю балюстради можуть розміщуватись у різних частинах фасаду будинку. Так, наприклад, в архітектурі бароко балюстради досить часто розміщувалися на дахах, у класичному стилі архітектури, балюстрада використовується як огородження (різні) балконів, терас, а також як перила для зовнішніх сходів та сходів, що знаходяться усередині будинку.

Архітектурні елементи — це незамінні засоби для тих, хто хоче виділити свій будинок із тисячі однотипних, за допомогою виробів з бетону та фантазії можна створити сучасну пам’ятку архітектури, якій позаздрили б навіть представники італійської еліти 15 століття.