Киевстар+38 (096) 679 77 44
Главная > Наши изделия > Балюстради з декоративного бетону > Балюстрада із симетричних балясин Артикул BL 04

Балюстрада із симетричних балясин Артикул BL 04

3 607 грн / 1 м.п.

06

Побудований будинок і перед Вами стоїть завдання в оформленні балкона, сходів, а можливо веранди. Оформлення таких об’єктів за допомогою балюстради із симетричних балясин завжди актуальне.

Для зовнішнього оздоблення сходів і балконів найкраще підійдуть  вироби з бетону , вони добре встановлюються, не псуються від погодних умов, не вимагають ніякої обробки після встановлення, добре вписуються в будь-який інтер’єр. Також для виготовлення балюстрад використовують  декоративний бетон. Він чудово зарекомендував себе. Вироби з бетону стійкі та міцні. Балюстрада з бетону візуально підкреслює вертикальність сходів.

Вироби з декоративного бетону можуть бути різного кольору, який можна підібрати відповідно до фасаду. В даний час дуже популярні  вироби зі штучного мармуру, так називають високоміцний бетон. Балюстрада із симетричних балясини з цього матеріалу гармонійно виглядатиме на сходах зі штучного каменю, які прикрашають парадний вхід до будинку.

Перевага перед натуральним мармуром широкий спектр кольорів, установка такої балюстради набагато дешевша, ніж установка балюстради з натурального каменю, виріб з натурального каменю дуже важкий, тому завжди може впасти.